02-09-2018

Schwanen Cup

guld og bronze til Mitani

 Fredag kørte 6 Mitani kæmpere afsted til Tyskland, for at deltage i International Schwan cup. Det er syvende gang at Mitani deltager i turneringen.
Alle klarede indvejningen fredag aften, og vi fik spiste aftensmad sammen efter indvejningen.
Lørdag morgen skulle Alexander starte med at kæmpe. Det var Alexanders første udenlandske stævne, og første kamp taber han efter han er blevet kastet 2 gange. Heldigvis kommer Alexander godt tilbage og vinder de 2 næste kampe henholdsvis holdegreb og kast. 
I kampen om bronze taber Alexander og slutter på en 5.plads ud af 16. Flot indsats af Alexander, som kun taber til nr. 2 og 3.
Næste kæmper er Mathias. Da reglerne er lidt anderledes i Tyskland, har Mathias svært ved at kaste sine modstandere. Istedet får han vundet over sine modstandere i gulvkamp, og vinder de første 3 kampe på holdegreb. I finalen vinder Mathias på en armlås, og vinder guld i en pulje med 16 kæmpere.
Magnus har desværre ingen modstandere i sin vægtklasse, men i Tyskland arrangerer man venskabskampe, så Magnus fik lov til at kæmpe 2 kampe mod 2 tyskere, som var 2 vægtklasser over Magnus. 
Magnus gav dem rigtig god modstand, og vandt kamp nr. 2.
Asger gjorde comeback efter 1½ års pause med judokampe.
Det var en god test for Asger, som mangler kondition, og noget timing i sine angreb, men han har ikke glemt hvordan man fighter. Første kamp taber Asger først efter 2 minutters ekstra kamp i golden score.
Asger taber 2 kampe mere, men vinder 1 på trods af krampe i benet midtvejs i kampen, hvilket er nok til en bronzemedalje.
Lørdagen blev sluttet af med shopping i Neumünster outlet og aftensmad på en italiensk restaurant.
Søndag skulle pigerne kæmpe, men først om eftermiddagen, så der blev spist sen morgenmad, og spillet bordtennis som opvarmning.
Nina mødte 3 modstandere i sin vægtklasse. 
Hun vandt alle 3 kampe, på kast og holdegreb, og fik dermed en god start på efterårssæsonen.
Sofia havde desværre ikke nogen modstandere i sin vægtklasse, men der blev arrangeret 3 venskabskampe.
Det blev 3 hårde, men gode kampe for Sofia, som fik masser af erfaring og fokus på, hvad der skal trænes på inden næste stævne.

Resultat:
Mathias 1.plads
Magnus 1.plads
Sofia 1.plads
Nina 1.plads
Asger 3.plads
Alexander 5.plads

Et rigtig flot resultat, og alle kæmperne fik gode kampe, og lavede god judo.
Det var også en rigtig hyggelig weekend med forældre og søskende som heppere.
Jeg håber, at der er endnu flere som tager med til Tyskland næste år. 

se flere billeder i galleriet under stævner

Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/Swan2018 (1).jpg) i oprindelig størrelse. Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/Swan2018 (2).jpg) i oprindelig størrelse. Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/Swan2018 (3).jpg) i oprindelig størrelse.