18-08-2018

Rengøringsdag

 Tusind tak til alle, som mødte op fredag eftermiddag for at  hjælpe med hovedrengøring.
Vi vil alle gerne have en klub, som er ren, pæn og rar at komme i, derfor er det også vigtigt at alle giver en hånd med.
Alle måtter i dojoen er nu støvsuget på begge sider og vasket, en stort arbejde. Fliser er vasket af i badeværelserne, alle redskaber er vasket af i vægttræningsrummet, alle tumle redskaber tørret af, gier sorteret og  der er ryddet op under trappen, hylderne til sko blev  vasket , oprydning  på vores lille kontor samt pizza spisning.  Utroligt, hvad man kan nå på  4 timer, når man er folk nok.
Har man ikke tid at komme  til en hovedrengøringsdag, så kan man sagtens i løbet af året  give en hånd med. Det kan være en skraldespand der trænger til at blive tømt, noget der er spildt eller et vindue, som er fedtet helt til eller gier, som ikke er hængt op.
Endnu engang tak til alle der mødte op

Karen
se flere billeder i galleriet under arrangementer

Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/rengoering2018 (8).jpg) i oprindelig størrelse. Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/rengoering2018 (9).jpg) i oprindelig størrelse. Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/rengoering2018 (11).jpg) i oprindelig størrelse.