15-06-2018

Klubmesterskab og sommerafslutning

god stemning - gode kampe - og grill i gården

 Lørdag den 16. juni blev der afholdt klubmesterskab. 30 kæmpere havde tilmeldt sig, som blev fordelt i 7 puljer, så der blev 3 til 4 kampe til alle.
Det blev til rigtig mange gode kampe, og specielt nogle af pigerne brillerede med nogle meget flotte kast. Tillykke til alle for nogle gode kampe. Resultaterne vil blive vist på klubbens hjemmeside, se under klubben/resultater
Tak til Steen for at  dømme alle kampene og til Nina og Asger for at styre liste- og tidtagerbordet samt Ken og Sasha for at coache alle.
I forbindelse med  medaljeoverrækkelsen blev der også uddelt  10års og 5 års pokaler samt offentliggjort årets forældre og årets medlem.

10års pokal
Steen Demant
Jonas Nygreen ( var ikke til stede)
5års pokal
Sarah Berg
Årets medlem
Nina Dobel
Årets forældre
Anna Funder

Som noget nyt i år blev der holdt sommerfest i forbindelse med klubmesterskabet.
Vejret så ud til at holde , så der blev gjort klar til at  spise uden i gården og 2 grill blev tændt op. Der var  dejlig stor opbakning til at hjælpe. Tusind tak for det.
Der blev  spist, hygget og børnene legede både ude og i dojoen. Så en rigtig god afslutning på klubmesterskabet.
Tak til alle for en god dag

Her er et link til billeder fra dagen:
https://photos.app.goo.gl/hU4xVGVRWBd6RLY48
se også flere billeder i galleriet under arrangementer

 

Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/Mitani sommerafslutning2018kampe (14).jpg) i oprindelig størrelse. Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/Mitani sommerafslutning2018 medaljer.jpg) i oprindelig størrelse. Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/Mitani sommerafslutning2018 medaljer (5).jpg) i oprindelig størrelse.